Fredi

ELIXIR VITAE AMOR PRIMUS - Ensi rakkaus

Syntynyt: 31.3.2022

Väri: Punainen valkoisin ja tan -merkein

MyDogDna -testattu. Ei sairasta tai kanna mitään testatuista 211 sairaudesta. Eli terve mm. DM, MDR1, prcd-PRA osalta

Fredin MyDogDNA: https://www.wisdompanel.com/app/s/4t9pfqk

Fredi koiranetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI26773/22&R=342

Omistaja: Linda Siekkinen & Elisa Erkkilä

Fredi on meidän ihana yhteisomistuskoira, joka asuu Elisan ja veljeni Patrikin luona. Alunperin ajatuksena oli, että heille jäisi sijoitusnarttu, mutta Doran jäädessä kotiin Nadan kaveriksi aukesi mahdollisuus ottaa myös toinen uroksista. Fredi sulatti jo pienenä kaikkien sydämet ja niin pieni punainen jäi osaksi perhettä.

Elisa kertoo Fredistä:
Fredistä on kuoriutunut todella kiltti, sosiaalinen ja rohkea pikku miehen alku. 

Uusissa tilanteissa mennään mieluusti tutkimaan ja tutustumaan eri asioihin ja paikkoihin. Ainoana koirana ei ole tullut ongelmaa esimerkiksi yksinolon kanssa ja tuntuukin, että koko pikkupentuajan olemme päässeet Fredin kanssa helpolla. Kotona Fredi viihtyy omien ihmisten seurassa, ja seuraakin ihmisiään mieluusti kaikkialle. 

Toisia koiria kohtaan Fredi on todella sosiaalinen, ja haluaisikin aina moikata kaikkia vastaantulevia koiria. Vieraat ihmiset myös moikataan pusujen kera, jos se on sallittua. 

Fredi on aktiivinen, mutta osaa myös rauhoittua tarpeen tullen. Treenatessa Fredi palkkautuu namilla ja lelulla, mutta pikkuhiljaa lelu alkaa viedä näistä kahdesta voiton. Fredin kanssa harrastetaan tällä hetkellä PK-lajien alkeita.