Dora

ELIXIR VITAE AMOR PRIMA FACIE - Rakkautta ensisilmäyksellä

Syntynyt: 31.3.2022

Väri: Redmerle valkoisin ja tan -merkein

MyDogDna -testattu. Terve kaikkien testattujen 211 sairauden osalta. Eli terve mm. DM, MDR1, prcd-PRA osalta

Doran MyDogDNA: https://www.wisdompanel.com/app/s/dwq7s25

Dora koiranetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI26778%2F22&R=342

Omistaja: Linda Siekkinen

Haltija: Jaana Siekkinen

Dora on aktiivinen, rohkea ja sosiaalinen junnukoira, jolla on loistava taistelutahto sekä tekemisen tarmo. Dora on Elixir Vitaen tulevaisuuden toivo, sillä se jäi sijoituskoiraksi asumaan Nada-emän kaveriksi Jyväskylään. Tähän mennessä Dora vaikuttaa todella kivan oloiselta koiralta ja erittäin potentiaaliselta harrastuksiin.


Dora on kotioloissa kiltti ja rauhallinen koira, toistaiseksi ei ole nyt 8kk ikään mennessä tuhonnutkaan mitään. Tulee hyvin toimeen laumassa, mutta on vahva narttu. Leikkiessä on joskus vähän turhan raju/röyhkeä ja sitä pitää vähän toppuutella. Dora ei osoita minkäänlaista resurssi aggressiivisuutta ihmisiä, leluja, ruokaa tai mitään muutakaan kohtaan. Dora on kuitenkin Amor pennuista selkeästi täpäkin narttu ainakin tässä vaiheessa. Tosin Nadakin oli nuorena aika täpäkkä, mutta aikuistuttuaan siitä tuli leppoinen kaveri.

Harrastuksissa Dora pystyy hyvin keskittymään tekemiseen eikä sillä helposti kiehu yli, vaikka innokkaasti tekeekin töitä. Dora oppii todella nopeasti ja helposti. Se on ahne ja palkkaantuu hyvin niin herkulla, lelulla kuin sosiaalisella palkallakin. Lemppari treenilelu on pörröinen lampaankarvainen vetolelu.